Thursday, November 10, 2011

Contest Sesimple Wanny


<klik banner utk join>
 Syarat2 penyertaan bole tengok kat --> SINI

Gambar yang di pertaruhkan
|
|
|
|
|
v
<pic ni takde la se-comel @ se-menarik pic korang semua>
Penat cari pic yang da siap di edit kat folder.. akhirnya Susen amik keputusan nak letak pic ni untuk join contest yang dibuat oleh Cik Wanny.. Ada 2 pic yang da di-edit tapi rasa2nye ni kut satu2 nye pic yang sesuai.. Actually Susen tak minat sangat bab meng-edit2 ni.. < malas.. hehhe > Pic ni di snap oleh member Susen mase kami bertiga bersiap2 nak keluar merayau.. <merayau2 ye not kutu rayau.. hehhe >

Oke Cik Wanny,, Semua syarat suda Susen ikut..
Wish me luck.. huhu T_T

Oke jom join contest ni ramai2.. Hadiah nye lumayan gak.. Bole tengok kat SINI
Sesiapa yang suda join,, semoga berjaya !!

1 comment:

AnaLyana said...

anda di tag..:)

http://iwishiwillwin.blogspot.com/2011/11/beauty-contest-from-aina-rahman.html