Friday, November 11, 2011

Special GiveAway From NeynaProperty

<klik banner utk join>
tamat : 20/11/2011

syarat2 boleh tengok kat
|
|
v

Hadiah nye pon best..
Bole dapat top up free.. keh3 
|
|
v
1. Top-Up Maxis/Celcom/Digi RM10
Key-Chain Comel

2. Top-Up Maxis/Celcom/Digi RM5
Key-Chain  Comel

3. Key-Chain Comel

HADIAH AKAN DI-UPDATE DARI MASA KE SEMASA

Penganjur GA : Cik Neyna
Sponsor : suarapeople.com

 Susen nak tag semua rakan2 blogger..
Oke wish me luck..

[11 11 11] 1st Giveaway Myna

<klik banner utk join>
due date : 30/11/2011

Cik myna ada buat giveaway dan....
hadiah berjumlah RM111.. haha lumayan tu :D
syarat2 nye simple je --> klik sini
 
Tag :
Isyane | tyra | annalulu

Thursday, November 10, 2011

1st GIVEAWAY BY YANA

<klik banner utk join>
Syarat2 nye simple je --> klik sini

Hadiah :
topup RM3 untuk 3 orang pemenang
 dan 
topup RM 5 untuk 2 orang pemenang

MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD


<klik banner utk join>
Tarikh tutup : 30/11/2011

Syarat2 penyertaan : klik sini
Hadiah : klik sini

Oke pic yang menjadi mangsa
|
|
v

<jangan tengok lame2 nanti Susen segan>
 Mangsa tag :

Beauty contest from Aina Rahman

<klik banner utk join>
Last date : 20 Desember 2011
Pengumuman pemenang : 21 Desember 2011

Syarat2 dan hadiah bole rujuk kat SINI

Tag secara random :

Contest Sesimple Wanny


<klik banner utk join>
 Syarat2 penyertaan bole tengok kat --> SINI

Gambar yang di pertaruhkan
|
|
|
|
|
v
<pic ni takde la se-comel @ se-menarik pic korang semua>
Penat cari pic yang da siap di edit kat folder.. akhirnya Susen amik keputusan nak letak pic ni untuk join contest yang dibuat oleh Cik Wanny.. Ada 2 pic yang da di-edit tapi rasa2nye ni kut satu2 nye pic yang sesuai.. Actually Susen tak minat sangat bab meng-edit2 ni.. < malas.. hehhe > Pic ni di snap oleh member Susen mase kami bertiga bersiap2 nak keluar merayau.. <merayau2 ye not kutu rayau.. hehhe >

Oke Cik Wanny,, Semua syarat suda Susen ikut..
Wish me luck.. huhu T_T

Oke jom join contest ni ramai2.. Hadiah nye lumayan gak.. Bole tengok kat SINI
Sesiapa yang suda join,, semoga berjaya !!

Wednesday, November 9, 2011

1st giveaway by duniakebahagiaanku

<klik banner utk join>
syarat2 nye bole tengok kat --> link ni

hadiah : 
1st
1 bekas isian x topup rm10

2nd
1 bekas isian x topup rm 5

saguhati 
 5 org n hadiahnyer(khas utk pengguna maxis)
topup rm3 x 5 org

GIVEAWAY KOLEKSI RESEPI NANNIE

<klik banner utk join>

nak cuba nasib dengan join this GA..
Boleh tengok cara2 nak sertai kat SINI 

Tuesday, November 8, 2011

4th GIVEWAY DILAZFAMILY

<klik banner utk join>
Last date : 30/11/2011 #alert
Syarat2 : KLIK SINI

Tarikh lahir Kak Dilaz --> 2 September 1983
Asal --> Negeri Johor

Giveaway EYSHA

<klik banner utk join>
Last date : 20/11/2011
Syarat2 penyertaan klik link bawah ni
|
v

Mangsa tag :

Anda yang tak di tag pon dijemput utk join kan diri masuk contest ni :D

Hati Yang Gembira :- 1st years anniversary contest

Ada contest ada contest..jom join ramai2
|
v
<klik banner utk join>
Last date : 17 November 2011 [12 tengahari]
Lihat syarat2 penyertaan kat 
|
v

Hepy 1st years anniversary to blog Hati Yang Berbunga..
Tahniah Cik Mashi kerana akhirnya blog anda sudah berusia 1 tahun..
Have a nice memorable in your life with blog Hati Yang Berbunga !!
Teruskan ber-blogging dan bukan hanya sekadar melepaskan batuk di tangga <eceh>
Hope Cik Mashi dan blog Hati Yang Berbunga akan terus maju dan femes :D

# Wishing you the best of LUCK #

Susen nak tag : Amy Zana

Giveaway Like Page

<klik banner utk join>
Jom join GA ni ramai2.. syarat2 nya mudah saje..
Nak tengok syaratnya just klik SINI
Last date : 30/11/2011

Mangsa tag :


Monday, November 7, 2011

Contest Header Menarik

<klik banner utk join>
Last date : 11/11/2011
Keputusan diumumkan : 13/11/2011

Thanks to pakjoe sebab anjurkan contest ni..
Dengan ini, Susen mau mempertaruhkan header Susen yang tak berapa menarik..
Mari sama2 kita lihat
|
|
|
v
Taadaaaaa !!
<actually ni header utk blog utama>
Blog yang ni hanya utk letak entry pasal contest dan GA..
nak bukti?
|
|
v

Mangsa tag :
maaf ye,, Susen tag secara random :D

Oke dokey pakjoe.. syarat2nya telah saya ikut..
Harap dapat menang contest ni.. hik hik hik :P

Giveaway My Granny Square

<klik banner utk join>
Last date : 20 November 2011

Jom ramai2 join this giveaway..
Pemenang yg bertuah berpeluang mendapat Granny square yang comel..
Wish me luck !!

IBU Muiz Giveaway

<klik banner utk join>

Eh ada ole ole dari pangkor la.. comel nye...
wish me luck .. huhu
thanks kepada ibu Muiz sebab buat this GA..
Jom join ramai2 dapatkan FM yang comel ni.. :D


Contest PALING awesome

<klik banner utk join>
 Last date : 31 feb
Blog ni sebenarnya utk letak entry pasal GA dan contest..
sila tengok blog utama saya.
|
v


susen tag :

Sunday, November 6, 2011

Contest 3 in 1 with Aini

<klik banner untuk join>

Contest terbahagi kepada 3 kategori : 
1. Blogger sporting
2. Style picture
3. Funny picture

Dengan ini Susen mau sertakan pic yg tak berapa lawa @ kiut @ style @ funny
Hope anda semua jangan gelak kan..
Sape2 yang gelak kan.. Nanti my Angrybird marah..
|
v
Taaadaaaaa !!!
ini dia muka yang tak tau malu.. hehhe
pic ni tak tahu la kategori ape..
bergambar bersama angrybird tersayang..
<thanks to my fren sebab tolong snap picture ni>
harap2 dapat coklat.. hahha <hantu coklat>
Thanks Kak Aini coz anjurkan this contest :D

Susen tag :
Jom join ramai2.. nanti dapat coklat kita kongsi same2 ye.. hahha~

Contest : Blog Ter-Comel

<klik banner utk join>
Last date : 19 / 11 / 2011

Cik Fatisya , actually blog yg ni untuk letak entry GA dan Contest je..
Cik Fatisya boleh tengok blog saye yang utama dengan klik pic kat bawah ni
|
v

Susen tag :

Segmen : Contest Blog Awesome & Elegant by Rara & Dzull Ekha

<klik banner utk join>
Last date : 2 December 2011
Jom kita ramai2 join contest ni.. cuba nasib mana la tau tup tup menang :D

Cik rara & Cik dzull ekha.. jemput singgah ke blog utama saye..
actually blog yg ni untuk letak entry pasal contest dan GA ..

Susen tag : Aida | Zulaiqah | Nadzirah

Contest Blog Saya Terbaikkk !

<klik banner utk join>

Last date : 22 November 2011
Rajin2 kan la diri anda utk join contest ni,, mana la tau kot kot terpilih ke..
wish me luck !!
This blog actually utk letak entry GA dan contest..
sila tengok blog utama saya
|
v

Susen tag : ezzatie | fatinnabella | fiqadira

Iris's Birthday Giveaway

<klik banner utk join>

Jom join GA ni kasi meriah !!
Hemm.. Susen nak ucap selamat menyambut ulang tahun kelahiran buat Si comel Iris..
Semoga Iris menjadi insan yang berguna kepada keluarga, agama, bangsa dan negara..
May Allah always bless you ~

Susen nak nyanyi lagu birthday utk Iris.. 
Dengar ye..
-Allah selamatkan kamu-
-Allah selamatkan kamu-
-Allah selamatkan Si comel Iris-
-Allah selamatkan kamu-

Eh ada kek untuk Iris la
|
v
Taadaaaaa !!
<hope Iris suka kek ni :D>

Eh ? si comel Iris mahu bagi tahu something.. cer tengok kat bawah ni
|
|
v

< e-class dari Susen Nana >

Owl Mega Giveaway!

<klik banner utk join>

Last date : 25 November 2011
Pemenang bertuah akan dapat :
|
|
v

Friday, November 4, 2011

blog untuk GA dan Contest

Alang-alang buat lagi satu blog utk giveaway dan contest...
Tak la nampak sangat berserabut..
#Susennanasukagiveawaydancontest#