Friday, November 11, 2011

Special GiveAway From NeynaProperty

<klik banner utk join>
tamat : 20/11/2011

syarat2 boleh tengok kat
|
|
v

Hadiah nye pon best..
Bole dapat top up free.. keh3 
|
|
v
1. Top-Up Maxis/Celcom/Digi RM10
Key-Chain Comel

2. Top-Up Maxis/Celcom/Digi RM5
Key-Chain  Comel

3. Key-Chain Comel

HADIAH AKAN DI-UPDATE DARI MASA KE SEMASA

Penganjur GA : Cik Neyna
Sponsor : suarapeople.com

 Susen nak tag semua rakan2 blogger..
Oke wish me luck..

[11 11 11] 1st Giveaway Myna

<klik banner utk join>
due date : 30/11/2011

Cik myna ada buat giveaway dan....
hadiah berjumlah RM111.. haha lumayan tu :D
syarat2 nye simple je --> klik sini
 
Tag :
Isyane | tyra | annalulu

Thursday, November 10, 2011

1st GIVEAWAY BY YANA

<klik banner utk join>
Syarat2 nye simple je --> klik sini

Hadiah :
topup RM3 untuk 3 orang pemenang
 dan 
topup RM 5 untuk 2 orang pemenang

MEGA GIVEAWAY BY SYIRA SALLEH & CIKNAD


<klik banner utk join>
Tarikh tutup : 30/11/2011

Syarat2 penyertaan : klik sini
Hadiah : klik sini

Oke pic yang menjadi mangsa
|
|
v

<jangan tengok lame2 nanti Susen segan>
 Mangsa tag :

Beauty contest from Aina Rahman

<klik banner utk join>
Last date : 20 Desember 2011
Pengumuman pemenang : 21 Desember 2011

Syarat2 dan hadiah bole rujuk kat SINI

Tag secara random :

Contest Sesimple Wanny


<klik banner utk join>
 Syarat2 penyertaan bole tengok kat --> SINI

Gambar yang di pertaruhkan
|
|
|
|
|
v
<pic ni takde la se-comel @ se-menarik pic korang semua>
Penat cari pic yang da siap di edit kat folder.. akhirnya Susen amik keputusan nak letak pic ni untuk join contest yang dibuat oleh Cik Wanny.. Ada 2 pic yang da di-edit tapi rasa2nye ni kut satu2 nye pic yang sesuai.. Actually Susen tak minat sangat bab meng-edit2 ni.. < malas.. hehhe > Pic ni di snap oleh member Susen mase kami bertiga bersiap2 nak keluar merayau.. <merayau2 ye not kutu rayau.. hehhe >

Oke Cik Wanny,, Semua syarat suda Susen ikut..
Wish me luck.. huhu T_T

Oke jom join contest ni ramai2.. Hadiah nye lumayan gak.. Bole tengok kat SINI
Sesiapa yang suda join,, semoga berjaya !!

Wednesday, November 9, 2011

1st giveaway by duniakebahagiaanku

<klik banner utk join>
syarat2 nye bole tengok kat --> link ni

hadiah : 
1st
1 bekas isian x topup rm10

2nd
1 bekas isian x topup rm 5

saguhati 
 5 org n hadiahnyer(khas utk pengguna maxis)
topup rm3 x 5 org